Home » Auto kopen

Auto kopen

Tenzij je van plan bent om per apk beurt een volgende auto te kopen, dan is het kopen van een auto een grote financiele beslissing voor de meeste consumenten. Ondanks dat steken mensen vaak onvoldoende tijd in het vooronderzoek voordat men naar de dealer gaat. Met als gevolg dat er teveel wordt betaald voor de aanschaf en dat men opgescheept zit met een aankoop die achteraf toch niet zo verstandig bleek te zijn.
Met de hulp van deze site zal jouw ervaring met het kopen van een nieuwe auto wel succesvol zijn.

De volgende links zullen je helpen met het vinden van de juiste auto, de juiste dealers, en dat allemaal online.

De eerste stap in het proces van het auto kopen is het vinden van de juiste auto. Ben je op zoek naar een bank op wielen, een economische en compacte auto of een snelheidsbeest? Door het analyseren van je budget en je behoeften zal je de perfecte auto voor jouw situatie vinden.

Auto dealers
Op het moment dat je de perfecte auto gevonden hebt is de weg naar de dealer helemaal niet zo moeilijk meer. Onze autodealer selectie heeft 1 doel, de beste deal voor jouw gebruikte of nieuwe auto. Er zal uitgelegd worden hoe een autodealer werkt, de tijdgebonden traditie van het balblab bij de dealer, en wat je mee moet nemen als je er heen gaat (invoice prices, dealer holdback, TRUE dealer cost).

Een auto online kopen
Het online kopen van een auto wordt steeds populairder door een aantal goede redenen.
Wat is fijner dan thuis rondshoppen voor je nieuwe aanwinst? Geen gezeur en geen opdringerige verkopers om je heen. Alles op je gemak bekijken en vergelijken.

We hebben een aantal occasion sites voor je beoordeeld en op een rij gezet.

Al klaar om je volgende auto aan te schaffen? Bekijk dan ook eens onze onderwerpen “ Financiering en verzekeringen” en bescherm je nieuwe aanwinst!