Home » Aanschaffen van auto

Kopen of leasen

24 May 2010 15 Comments

Ga je je nieuwe voertuig leasen of kopen? Wat is het verschil tussen leasen en het kopen, en wat zijn de factoren die uw keuze kunnen beinvloeden?
Kom te weten welke optie het goedkoopst en meest geschikt voor u is en welke overwegingen zouden moeten worden gemaakt alvorens de keuze of een voertuig gekocht of geleased moet worden wordt gemaakt.

Maak geen vergissing, de aanschaf van een auto, vrachtwagen of een bestelwagen is een belangrijke aankoop. Alvorens uw selectie te maken en het contract te ondertekenen, zou u alle informatie moeten verzamelen over uw mogelijkheden die heden ten dage beschikbaar is voor de consument, hierdoor kunt u een besluit op basis van goede informatie nemen.
Dit is vooral belangrijk aangezien, in tegenstelling tot een groot aantal andere aankopen, er geen weg terug is nadat het contract ondertekend is. Op internet bestaan verschillende calculatoren waarmee uitgerekend kan worden welke optie het goedkoopst is, deze vergelijkingshulpmiddelen kunnen u helpen de juiste keuze te maken op basis van gewenste maandelijkse betalingen in combinatie met uw levensstijl en het aantal kilometers die u per jaar van plan bent te gaan rijden.

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.