Home » Headline, Hybride

Tips voor het rijden in regen

20 May 2010 25 Comments

De verliezende controle van uw auto in nat is een angstaanjagende situatie die u in een soep kan landen. Drijf om steunbalken langzaam en zorgvuldig te verhinderen. Stuur en rem met een lichte aanraking van de pendalen.

Als u wilt ophouden, zorg ervoor dat u remt of omhoog niet de wielen hard sluit, tenzij u omhoog beëindigt blokkerend. Zelfs als u controle verliest en omhoog beëindigt blokkerend, niet paniek aangezien het slechts aan het probleem zal toevoegen. De rust van het verblijf, verlicht uw voet van het versnellerpedaal en stuurt zorgvuldig de auto in de richting u de voorzijde van de auto wilt gaan. Als uw auto uitgerust met ABS dan is de remmen moduleer aangezien u de auto stuurt. Het aquaplaning is een andere strenge klasse die voorkomt wanneer het water onder uw banden niet door de groeven van de banden kan afvoeren snel genoeg. De waterdruk veroorzaakt de auto om op een dunne laag van water tussen de banden en de wegoppervlakte te glijden. Op dit punt, is uw auto volledig uit contact met de weg, en u bent in gevaar om uit uw steeg, of zelfs van de weg te blokkeren of af te drijven omdat de auto niet zal sturen, zal remmen of zal versnellen. Vermijden krijgend in zulk een situatie, houd uw banden opgeblazen behoorlijk, handhaaf genoeg loopvlakdiepte op uw banden en vervang wanneer noodzakelijk hen. Vertraag wanneer op natte wegen, en verblijf vanaf vulklei. Probeer om in de bandsporen te drijven verlaten door de auto’s voor u. Vermijd stampend op de remmen of plotseling draaiend. Dit kon uw auto in een dia werpen. Het gemak van het gaspedaal tot de auto vertraagt en u kunt de weg opnieuw voelen. Als u moet remmen, doe het zacht met lichte het pompen acties. Als uw auto ABS aanwendt, gebruik de remmen zoals u normaal, zullen ABS de rest behandelen.

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.